V červnu končí školní rok, vydává se vysvědčení. Tak nás napadlo, jaké by asi bylo vysvědčení BusinessCon? No a proč to neudělat tentokrát neformálně? Nápad se nám líbil – během roku zažíváme neustálé pracovní povinnosti, agendy a neustálou profesní bdělost; chtěli jsme si alespoň na chvíli užít přítomnost lidí, kteří jsou na tom stejně jako my a vychutnat si spolu v teplém letním večeru vychlazené pivo a dobře marinovaná, grilovaná žebra. Prostě vychutnat si společně léto.

Během večera jsme si zahráli tipovací soutěž – Tom Buchwaldek představil klíčová čísla a účastníci měli hádat, co vyjadřují. Hodnotili jsme období od loňské konference v říjnu 2016. No zkuste sami uhádnout, co znamenají následující čísla:

7 ?
37 ?
6 ?
4 ?
3 ?
4,5 ?
1 ?
19 ?
1357 ?

 

V další části večera jsme hodnotili dosavadní případové studie – přeci jen jsou pro nás stěžejním kamenem, na němž jsou postavené kulaté stoly na klubech a konferenci. Měly očekávaný přínos? Co se událo v těchto firmách od té doby? Zajímal nás pohled vlastníků, kteří si případové studie objednali. Toto jsme se dozvěděli: dosledování případových studií.

“Firma získala jednoho velkého a dva menší klienty. Prostě měla vliv :-)” — Jiří Pudich, Premium Systems

“Nastavili jsme nový a pokročilejší způsob finančního řízení a celá oblast financí má plný fokus finančního ředitele (dříve v kompetenci CEO)” — Petr Svoboda, Shopsys

“Díky případové studii máme podněty pro změny ve firmě nejen v oblasti získávání a motivaci zaměstnanců, ale také pro změny v celém chodu a organizaci firmy, které budeme zavádět během celého roku.” — Radek Konečný – OstraWINA

Také jsme oslavili první článek o BusinessConu v médiích, konkrétně Patriot Magazín:

Článek o klubu II/2017

Tipovali jste, co znamenají Tomova čísla? Teď je čas si ověřit výsledek:

7 Počet firem, které aktuálně tvoří Core team
37 Členů, účastnících se setkávání BusinessCon
6 Nových případových studií v roce 2017
4 Setkání BusinessCon v prvním pololetí 2017
3 Roky existence BusinessCon
4,5 Hodnocení účastníků na škále 1 – 5 hvězdiček, kde 5 je nejvíce
1 Jedna žena v Core team
19 Den dnešního setkání 19.6.2017
1357 Litrů OstraWINA, které se na setkáních vypilo

 

A to je teprve půlka roku! Těšíme se na setkání 7.9. po prázdninách!

Setkání 19.6.2017

BusinessCon